Van Koesveld Financiële Specialisten
Sinds 1984, klantwaardering 9+

Menu
Schadeherstel kan vaak goedkoper

Heeft u een (kleine) schuldschade met uw auto? Dan zakt u minimaal 5 schadejaren bij uw verzekeraar en betaalt u een extra premie voordat u weer op het oude verzekeringstarief zit. Vaak is besparen op uw verzekeringspremie met ons reparatieadvies  voordeliger dan duur repareren bij eigen schuldschades.

Waarom is schadeherstel zo duur?

Ja. Schadeherstel bij geregistreerde schadeherstellers is vaak erg duur. Doordat er teveel partijen erbij betrokken zijn, die er allemaal aan verdienen, worden kleine schades onnodig duur.

Klein schadeherstel via Van Koesveld zomaar 40% goedkoper

Bij eenvoudige schades tot €1.500 kan dat bijna altijd voordeliger geregeld worden. Daarvoor werken wij samen met ervaren schadeherstellers die onafhankelijk van verzekeraars werken. Wij hebben zeer goede ervaring met
Car Cleaning Midden Nederland  Dit is behalve een uitstekend poetsbedrijf, ook een uitstekende en voordelige hersteller voor kleine schades. Doordat deze schadeherstellers niet aangesloten zijn, kunnen zij eenvoudig schadeherstel verzorgen voor een fractie van de prijs. Verschillen van meer dan 40% komen regelmatig voor. Meldt dat u via Van Koesveld komt, dan krijgt u ook een speciale prijs.
 


Barnseweg 114 - 3771 RP - Barneveld
De Spil 21A - 3774 SE - Kootwijkerbroek 
T. 0342-424242  M. 06-1105 6040 info@koesveld.nl