Van Koesveld Financiele Specialisten
Sinds 1984, klantwaardering 9+
 

Menu
Belangrijke documenten online opslaan

Alles kwijt in buitenland, je moet er niet aan denken
Je staat er pas bij stil, als je alles kwijt bent op vakantie. Of gewoon in eigen land als je gerold bent. Geen telefoon, geen paspoort en je bankpassen zijn ook zoek. Je reispapieren staan op je mobiel tegenwoordig. Hoe nu verder? Hoe kom je terug? Hoe toon je aan wie je bent op het politiebureau en wat je kwijt bent?

Gegevens veilig online opslaan in de Cloud
Sla belangrijke documenten, zoals paspoort, bankpassen, verzekeringspassen en polissen met alarmnummers, reispapieren, verzekeringspapieren andere belangrijke documenten online op in de Cloud. Zo bent u bij diefstal van al uw spullen niet onthand en kun u zich legitimeren.

Contactpersonen met gegevens daarbij vastleggen
Vergeet niet belangrijke contactpersonen online op te slaan, zoals bij uw bank de alarmnummers om uw passen direct te kunnen blokkeren, reisverzekering met polisnummer en alarmnummer. Gaat u buiten Europa, kijk naar de contactgegevens van de Nederlandse ambassade lokaal. Want daar zult u bij verloren reisdocumenten toch meestal contact mee op moeten nemen om weer terug te kunnen reizen. Lees ook:
Paspoort kwijt in buitenland

Cloudadvies
Wij beperken ons advies hier tot opslag bij Google, voor ons de meest veilige manier om zaken in de Cloud op te slaan. Wilt u dit op andere voor u goed toegankelijke online manieren doen, zoals Microsoft, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Opslaan bij Google


 


Barnseweg 114 - 3771 RP - Barneveld
De Spil 21A - 3774 SE - Kootwijkerbroek 
T. 0342 - 424242  M. 06 - 2908 2610 info@koesveld.nl