Menu
Kostbaarheden verstandig opbergen

Heeft u meer dan 6.000 aan sieraden in huis of andere waardevolle spullen zoals backups enz, dan is het verstandig hiervoor een gecertificeerde kluis aan te schaffen. Op vele kostbaarhedenverzekeringen is dit een voorwaarde om het goed te kunnen verzekeren. Vaak kan bij juist gebruik van een gecertificeerde kluis de uitgave van een kostbaarhedenverzekering verder achterwege blijven. Een goede kluis vertraagd enorm bij inbrekers, daar deze vaak snel willen handelen bij een inbraak. Met de besparing is de investering er in een paar jaar al weer uit. Meer informatie over gecertificeerde kluizen.

Het is belangrijk om goede (digitale) foto's te maken van uw kostbaarheden. En uiteraard dient u de aankoopbewijzen te kunnen tonen. Heeft u deze bewijzen niet, bv bij familiestukken, dan is een taxatie van een juwelier een goed hulpmiddel om uw waardevolle eigendom aan te tonen.

Bij diefstal is het voor de verzekering belangrijk om aan te kunnen tonen dat u de eigenaar bent en welke waarde het object heeft.

 

Barnseweg 114 - 3771 RP - Barneveld - www.koesveld.nl -  Tel. 0342-424242 - info@koesveld.nl - Twitter - Linkedin - Blog