Van Koesveld Barneveld
Sinds 1984, klantwaardering 9+

Menu
         Kies voor een zorgeloos hypotheekabonnement


Na het coronatijdperk met de sterk verhoogde rente roept een hypotheek nu extra vragen op. Moet ik juist nu versneld gaan aflossen of heb ik uitstel nodig? En als ik mijn baan verlies, ziek word of tijdelijk minder inkomen heb? Hoe zien mijn financiŽn er dan uit?
Door de veranderende onzekere tijd, moet er vaak snel gereageerd en gehandeld worden. Vaak gaat dat gepaard met hoge kosten omdat wij eerst de huidige situatie weer in kaart moeten brengen. Om dit te ondervangen hebben wij het  Hypotheek Service Abonnement herontwikkeld. Uw hypotheek wordt hierbij automatisch gemonitord. Uw oplossing is nu dichterbij dan u denkt.  

Kies voor het aangepaste Hypotheek Service Abonnement (HSA) voor kosteloos vragen beantwoorden en verlaging van de maandelijkse hypotheeklasten als deze mogelijkheid zich voordoet. En nu nog eens extra aantrekkelijk: de totale inleg krijgt u namelijk volledig terug bij het afsluiten van een nieuwe hypotheek
tot maximaal 50% op de advieskosten, denk daarbij aan verhuizing of bijvoorbeeld voordelig oversluiten van uw hypotheek.

HSA biedt u:
- jaarlijks opvragen van woningwaarde met duurzaamheidsrapportage
- nauwgezette controles op besparingen
- gegarandeerd geld door besparing
- non-stop controle op hypotheek- ťn totale marktaanbod
- snel schakelen op elke (individuele) statusverandering 
- inleg omzetten naar korting op volgende hypotheekadvies

Hypotheek Service Abonnement is exclusief voor klanten van Van Koesveld.


Barnseweg 114 - 3771 RP - Barneveld
T. 0342-424242 - M. 06-2908 2610 app - info@koesveld.nl